ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Heuvelrecht advocatuur en mediation

 

Heuvelrecht advocatuur en mediation
Rijksstraatweg 233a
3956 CN Leersum
Tel.: 0343 449990
Fax: 0343 449999
www.heuvelrecht.nl

Heuvelrecht Advocatuur & Mediation is gespecialiseerd in bemiddeling, zowel bij echtscheidingen als bij arbeidsconflicten.


• Familierecht
U besluit alleen of samen de relatie te beeindigen. Heuvelrecht Advocatuur & Mediation ondersteunt u juridisch zodat de omgangsregeling, verzorging en opvoeding van de kinderen, alimentatie en verdeling van het vermogen, huidige en toekomstige woonruimte tot een goed einde zullen komen. Daarom werkt Heuvelrecht Advocatuur & Mediation werkt met u beiden aan de beste oplossing. Echter als mediation niet meer helpt kunt u bij Heuvelrecht Advocatuur & Mediation ook terecht voor juridische behartiging van uitsluitend uw belangen.


• Bemiddeling of mediation
Heuvelrecht Advocatuur & Mediation bemiddelt in ernstige conflicten. Dit doen zij in zakelijke en persoonlijke conflicten.


• Arbeidsrecht
Iedere werkgever en werknemer heeft te maken met het arbeidsrecht. In de werkgever en werknemer relatie zijn goede afspraken en contracten belangrijk. Is er dan toch een conflict dan is Heuvelrecht Advocatuur & Mediation daar om of juridische ondersteuning, advies te geven of te bemiddelen, wat vaak betere uitkomsten biedt.


Heuvelrecht Advocatuur & Mediation is er voor onder meer particulieren, MKB, financiële dienstverleners, gezondheidszorg en onderwijs.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands