ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Bogaerts & Groenen Advocatenkantoor
Bogaerts & Groenen
 

Bogaerts & Groenen
Moergestelseweg 34
5062 JW Oisterwijk
Tel.: 0031(0)88 1410800

https://bgadvocaten.nl

Bogaerts & Groenen
 

Bogaerts & Groenen
Parkweg 12
5282 SM Boxtel
Tel.: 0031(0)88 1410800

https://bgadvocaten.nl

Bogaerts & Groenen Advocaten
 

Bogaerts & Groenen
Ellen Pankhurststraat 1N
5032 MD Tilburg
Tel.: 088 1410800

https://bgadvocaten.nl

Bogaerts & Groenen Advocaten, ook voor echtscheidingsbemiddeling en mediation zitten in Boxtel en Oisterwijk in Noord Brabant. Bogaerts en Groenen richt zich op particulieren, ondernemers en de overheid. Bij Bogaerts & Groenen kiezen ze liever voor de dialoog in plaats van het dispuut, maar gaan (stevig) procederen zeker niet uit de weg. Het middelgrote advocatenkantoor heeft specialisten in alle rechtsgebieden.

De echtscheidingsadvocaten (personen- en familierecht) adviseren, ondersteunen en procederen voor hun cliŽnten, maar zijn ook in te schakelen als mediators oftewel echtscheidingsbemiddelaars.

Als echtscheidingsadvocaten zullen zij u helpen met alle consequenties die uit een scheiding voortvloeien. Die kunnen zijn: het opstellen van voorlopige voorzieningen, scheiding van tafel en bed, ontbinding van geregistreerd partnerschap, verbreking van samenleving, verdeling huwelijksgemeenschap / afwikkeling huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract / boedelscheidingen, inclusief ondernemingen, kinderalimentatie en/of partneralimentatie, gezag/co-ouderschap/omgang, erkenning van kinderen/vaderschap.

Zoals gezegd zijn er bij Bogaerts en Groenen ook mediators, die als onafhankelijke bemiddelaars op gemeenschappelijk verzoek zullen bemiddelen om zo, zonder rechter, een overeenstemming voor de problemen te vinden. Soms gebeurt dit in opdracht van een rechter.

Bogaerts & Groenen Advocaten: biedt u een breed palet aan hoogwaardige en creatieve diensten, professionals die het spel tot in de finesses beheersen, en ziet meer, doet meer.

Denkt u erover een advocaat in te schakelen of heeft u een vraag? Dan kunt u ze tijdens het gratis inloopspreekuur bezoeken in Villa Oldenburg te Vught van 09.00 tot 10.30u.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands