ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Speel Advocatuur
Speel Advocatuur Beesterzwaag
 

Speel Advocatuur
Eineflecht 22
9244 EN Beetsterzwaag
Tel.: 0512 385804

Website

Het kantoor van Mr. Barbara Speel-van Dijk (1975) behandelt alleen zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht.

Bij echtscheidingen en andere familiezaken spelen emoties vaak een grote rol. Een deskundig advies is juist in deze situatie van groot belang. Ook geldt dat een regeling in onderling overleg vaak de voorkeur heeft boven een gerechtelijke procedure. Dit is ook waar mr. Barbara Speel-van Dijk naar streeft. Een onderlinge regeling is echter niet altijd haalbaar, zodat een gerechtelijke procedure gevoerd dient te worden. Wanneer dit het geval is, zal mr. Barbara Speel-van Dijk de belangen van haar cliŽnt(e) voor ogen houden en streven naar een optimaal resultaat.

Laat uw echtscheiding in regio Drachten/Heerenveen (Friesland) goed regelen door een advocaat die is gespecialiseerd in echtscheidings-, alimentatie- en huwelijksvermogensrecht. Speel Advocatuur te Beetsterzwaag kenmerkt zich door een deskundige, cliŽntgerichte en informele werkwijze. Zo is het mogelijk om een afspraak te maken buiten de reguliere kantoortijden en kunnen besprekingen eventueel elders gevoerd worden.

Mr. Barbara Speel-van Dijk is aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands