ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Advocatuur Weiland
Advocatuur Weiland
 

Advocatuur Weiland
Nieuwegracht 24a
3512 LR Utrecht
Tel.: 030 2294055
Fax: 030 2341777
www.advocatuurweiland.nl

Mr. Evi Weiland van Advocatuur Weiland is gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling en personenrecht, familierecht en jeugdrecht. U kunt Mr. E. Weiland inschakelen als echtscheidingsadvocaat of als echtscheidingsbemiddelaar, mediator.

Als echtscheidingsadvocaat helpt zij u met alle juridische problemen en vragen die u als u gaat scheiden tegenkomt. Zij adviseert, staat u bij en procedeert voor u als de scheiding een zeer vervelende en moeilijke scheiding is. Die problemen kunnen zijn: de verdeling van het inkomen (alimentatie), verdeling gemeenschap van goederen, afwikkeling huwelijkse voorwaarden (huwelijksvermogensrecht), pensioenen, wie waar gaat wonen en bij minderjarige kinderen duidelijke afspraken over gezag, omgang en kinderalimentatie.

Als mediator bemiddelt zij tussen de mensen die gaan scheiden, zonder naar de rechter te gaan, om op die manier een oplossing te vinden waar beide partijen tevreden mee zijn. Een voordeel van mediation, echtscheidingsbemiddeling is dat het een veel kortere tijd in beslag kan nemen dan een echtscheidingsprocedure, die zeer lang en vervelend kan zijn.

Evi Weiland is betrokken en relativerend en haar vermogen om goed te luisteren, te analyseren en te begrijpen is de kern bij het contact met de cliŽnten.

Mr. Evi Weiland is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA) en het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands