ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
LINK Advocaten
LINK Advocaten Amersfoort
 

LINK Advocaten
Koningin Wilhelminalaan 21
3818 HN Amersfoort
Tel.: 033 3302504
Fax: 085 4012284
www.linkadvocaten.nl

LINK Advocaten
 

LINK Advocaten
De Ruyterkade 143
1011 AC Amsterdam
Tel.: 020 2610002
Fax: 085 4012284
www.linkadvocaten.nl

LINK Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in het personen- en familierecht. Door een strategische keuze met vestigingen in Amsterdam en Amersfoort kunnen zij cliŽnten uit heel Nederland bijstaan. Door hun jarenlange ervaring met het Internationale Privaatrecht en uitstekende beheersing van de Engelse, Franse en Duitse taal kunnen zij ook cliŽnten buiten de landsgrenzen bedienen.

LINK Advocaten is hťt advocatenkantoor voor familierecht, zowel nationaal als internationaal.

ē Familierecht en echtscheiding: de familierechtadvocaten informeren en begeleiden u in alle familierechtelijke vraagstukken. Het familierecht omvat onder meer: echtscheiding (zowel nationaal als internationaal (expats)), verdeling gemeenschap van goederen/afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, beŽindiging samenleving (met of zonder contract), kinder- en partneralimentatie, opstellen ouderschapsplan, gezag en voogdij, adoptie, curatele, bewind en mentorschap.

ē Scheidingsmediation: Een neutrale en onpartijdige advocaat-scheidingsmediator begeleidt partijen om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Dit gaat sneller dan een gerechtelijke procedure, is goedkoper en de regelingen worden meestal makkelijker nageleeft (partijen hebben regeling zelf getroffen).

ē Collaborative divorce: of overlegscheiding: Deze manier van scheiden ligt tussen procederen en mediation in. De volledige openheid van mediation en het coachen door twee advocaten, elke partij zijn eigen advocaat, zorgt ervoor dat het scheiden een stuk makkelijker gaat dan de weg naar de rechter.

LINK Advocaten creatief, open, en helder. Zij bieden kwaliteit voor een betere prijs, fullservice maatwerk, ook buiten kantoortijden.

De advocaten van LINK zijn allen aangesloten bij de vereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS).

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands