ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Duurland Advocaten
Duurland Advocaten Amersfoort
 

Duurland Advocaten
Ruimtesonde 13
3824 MZ Amersfoort
Tel.: 033 4556244
Fax: 033 4556132
www.duurland-advocaten.nl

Duurland Advocaten is een klein, modern, dynamisch en makkelijk toegankelijk advocatenkantoor. Het kantoor richt zich op particulieren en midden- en kleinbedrijf (mkb) ondernemers. Duurland Advocatenkantoor helpt u bij uw juridische problemen of vragen en helpt juridische problemen te voorkomen. Uiteraard zijn de advocaten van Duurland ook zeer vasthoudend met procederen, ze zullen nooit uw belangen vergeten en altijd het beste resultaat voor u behalen.

Bij de zeer ervaren echtscheidingsadvocaten van Duurland Advocatenkantoor kunt u terecht voor zowel echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek als echtscheiding op eenzijdig verzoek. Zij hebben begrip voor de emoties van de clint maar waken er tegelijkertijd voor dat de met een echtscheiding verbonden zakelijke aspecten niet uit het oog worden verloren. Bij een echtscheiding gaat het eigenlijk niet om winnen of verliezen of om het gelijk krijgen. Het gaat er vooral om een regeling tot stand te brengen waarin de belangen van partijen en hun kinderen recht wordt gedaan.

Ook kunt u voor mediation oftewel (echt)scheidingsbemiddeling bij Duurland Advocaten terecht.

Duurland Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
arbeidsrecht
ondernemingsrecht
personen- en familierecht

Hun motto is dat de combinatie van deskundigheid en ervaring binnen het kantoor samen met de aandacht voor het persoonlijke element voor u de beste garantie vormt voor een succesvolle aanpak en afloop van uw zaak.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands