ECHTSCHEIDING ADVOCATEN

Echtscheidingsadvocaten en echtscheiding bemiddelaars (mediators) vinden op plaats in Nederland

echtscheidingsadvocaten.nl

Foto: Dick Renses
Advocatenkantoor Kuipers
Kuipers Advocaten Oldenzaal
 

Kuipers Advocaten
Ootmarsumsestraat 6
7573 GL Oldenzaal
Tel.: 0541 537156
Fax: 0541 537016
www.kuipersadvocaten.nl

Kuipers Advocatenkantoor in Oldenzaal is een klein kantoor dat niet alleen nationaal werkt maar ook internationaal. De twee Kuipers Advocaten helpen ook mensen die in aanmerking komen voor gedeeltelijk door de overheid gefinancierde rechtshulp.

De Kuipers Advocaten zijn gespecialiseerd en gecertificeerd (vFAs en NMI) in het oplossen van geschillen door mediation of bemiddeling. Het is beter en bijna altijd sneller om een geschil of conflict, bijvoorbeeld op het werk, op te lossen door te bemiddelen in plaats van naar een rechter te stappen. Deze bemiddeling kan ook als u gaat scheiden of uw samewoningscontract wil beëindigen. Dit heet dan ook mediation oftewel (echt)scheidingsmediation (ook (echt)scheidingsbemiddeling). Als advocaat-scheidingsbemiddelaar begeleiden zij u bij het regelen van een (echt)scheiding, ook als u het nog niet met uw partner eens bent hoe de regeling moet luiden.

Wilt u, uw partner of geen van beiden uit elkaar gaan door middel van het inschakelen van een mediator, dan wordt de gang naar de rechter in werking gezet. Ook bij problemen met omgangsregelingen, ondertoezichtstelling of gezagsproblematiek zorgen de echtscheidingsadvocaten van Kuipers voor de juiste juridische maatregelen.

De specialisaties van Kuipers Advocaten zijn:
• incasso
• mediation
• ondernemingsrecht
• personen- en familierecht

Kuipers Advocaten, persoonlijk en betrokken.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands